Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα ξενοδοχεία που προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής

Τέσσερα ξενοδοχεία που προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής

Αννιώ Παυλοπούλου The White Barn Inn, Kennebunkport, Maine, Αμερική Αν αγαπάτε τα τοπικά συστατικά της πολιτείας του Μέιν – βατόμουρα, αστακούς, καλαμπόκι, στρείδια, χτένια – μπορείτε να μάθετε να μαγειρεύετε την τοπική κουζίνα σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο. Jake’s hotel, Treasure Beach, Τζαμάικα Ένα ταξίδι του μέλιτος στην Τζαμάικα είναι πάντα μια καλή επιλογή για […]

Αννιώ Παυλοπούλου

The White Barn Inn, Kennebunkport, Maine, Αμερική
Αν αγαπάτε τα τοπικά συστατικά της πολιτείας του Μέιν – βατόμουρα, αστακούς, καλαμπόκι, στρείδια, χτένια – μπορείτε να μάθετε να μαγειρεύετε την τοπική κουζίνα σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο.
Jake’s hotel, Treasure Beach, Τζαμάικα
Ένα ταξίδι του μέλιτος στην Τζαμάικα είναι πάντα μια καλή επιλογή για να αλλάξετε εικόνες και συνήθειες. Σε αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο μπορείτε να παρακολουθήσετε και μαθήματα μαγειρικής και να μάθετε τα μυστικά για τις τοπικές τηγανίτες saltfish καθώς και για τα διάφορα μείγματα μπαχαρικών.
Las Ventanas, Los Cabos, Μεξικό
Αυτό το θέρετρο στη χερσόνησο Μπάχα φιλοξενεί μία ώρα το Σάββατο το πρωί μαθήματα μαγειρικής, με τη χρήση βοτάνων από τους κήπους του. Αν σας αρέσει και θέλετε κάτι περισσότερο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ιδιαίτερα μαθήματα με το σεφ του resort. Αλλά θα πρέπει να είστε πολύ καλοί γιατί ο σεφ θα πρέπει να εγκρίνει τη συμμετοχή σας.
Four Seasons, Chiang Mai, Ταϊλάνδη
Τα μαθήματα εδώ ξεκινούν με μια προαιρετική εκδρομή στην αγορά των τοπικών αγροτών. Κατόπιν, το γκρουπ επιστρέφει στο θέρετρο όπου πραγματοποιούνται μαθήματα για 4 διαφορετικά τοπικά, ταϊλανδέζικα πιάτα, όπως kaow soi gai (Τσιάνγκ Μάι κάρυ μανέστρα σούπα πιάτα) και SOM ΤΟΜ (πικάντικη πράσινη σαλάτα παπάγια). Τα μαθήματα κλείνουν με τεχνικές κοψίματος των λαχανικών και ένα εορταστικό γεύμα.

gamos.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024