Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίστα δώρων: τι να ζητήσετε

Λίστα δώρων: τι να ζητήσετε

Πλέον τα περισσότερα ζευγάρια συζούν πριν το γάμο με αποτέλεσμα το νοικοκυριό τους να είναι έτοιμο. Άρα, η αγαπημένη συνήθεια της κατσαρόλας και του βάζου μοιάζει μάλλον περιττή.

Αννιώ Παυλοπούλου

Μερικές εναλλακτικές των κλασικών επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσουν τις δικές σας βαθύτερες επιθυμίες, να βοηθήσουν τους επισκέπτες σας αλλά και να σκορπίσουν ευτυχία με απροσδόκητο τρόπο.
*Φιλανθρωπικές δωρεές: Μπορείτε να κατευθύνετε τους καλεσμένους σας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις το έργο των οποίων εκτιμάτε πραγματικά και αισθάνεστε ότι θέλετε να βοηθήσετε.
*Big Bank: Μια συνήθεια των τελευταίων ετών που κάποιους καλεσμένους τους βολεύει –για να μην ψάχνουν το δώρο ως είδος- αλλά κάποιους άλλους τους φέρνει σε αμηχανία καθώς δεν θέλουν να βάλουν πολλά χρήματα και ούτε να γνωρίζετε ακριβώς το ποσό που θα «επενδύσουν» για το δώρο σας. Οπότε καλό είναι να το έχετε ως εναλλακτική και όχι ως μόνη επιλογή.
*No money, no honey: Το ταξίδι του μέλιτος αποτελεί για κάποια ζευγάρια πολυτέλεια που όμως οι καλεσμένοι μπορεί να κάνουν πραγματικότητα. Επιλέξτε το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο θέλετε να οργανώσετε την εκδρομή σας και προτείνετε με ευγενικό τρόπο την κατάθεση χρηματικών ποσών ως γαμήλιο δώρο.
*One & Only: Κάτι ενδιάμεσο με τη λίστα γάμου και του τραπεζικού λογαριασμού είναι η απόκτηση κάποιου αντικειμένου που λατρεύετε αλλά παραείναι ακριβό για να αποκτήσετε: ένας ζωγραφικός πίνακας, μια ντιζάιν πολυθρόνα, ένα συντηρητή κρασιών…Ο,τι επιθυμείτε. Συντάξτε ένα χαριτωμένο μήνυμα στην πρόσκληση που θα τους παραπέμπει στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου έχετε ανακαλύψει το αντικείμενο του πόθου σας!

gamos.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024