Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
8 πράγματα που ξεχνάμε να συμπεριλάβουμε στη λίστα γάμου

8 πράγματα που ξεχνάμε να συμπεριλάβουμε στη λίστα γάμου

Μιχελάκου Ιωάννα Τα αξεσουάρ του bartender Μπορεί να σας φαίνονται αρχικά ως κάτι περιττό ή άχρηστο αλλά όταν θα έχετε καλεσμένους θα αποδειχθούν σωτήρια. Θα εντυπωσιάσετε όλους τους καλεσμένους σας όταν τους σερβίρετε κοκτέιλ από τα χεράκια σας. Για τους χομπίστες Μην περιορίζετε τη λίστα μόνο σε πράγματα που αφορούν το νοικοκυριό. Σκεφτείτε τα κοινά […]

Μιχελάκου Ιωάννα

Τα αξεσουάρ του bartender
Μπορεί να σας φαίνονται αρχικά ως κάτι περιττό ή άχρηστο αλλά όταν θα έχετε καλεσμένους θα αποδειχθούν σωτήρια. Θα εντυπωσιάσετε όλους τους καλεσμένους σας όταν τους σερβίρετε κοκτέιλ από τα χεράκια σας.

Για τους χομπίστες
Μην περιορίζετε τη λίστα μόνο σε πράγματα που αφορούν το νοικοκυριό. Σκεφτείτε τα κοινά ή τα προσωπικά σας χόμπι και ζητήστε το σχετικό εξοπλισμό. Ναι, γιατί δεν όλα τα χόμπι ίδια. Άλλο να σας αρέσει να ζωγραφίζετε άλλο το camping και άλλο οι πτήσεις με ελικόπτερα.
Στην αμμουδιά
Επίσης ένα δώρο που προσπερνάμε. Οι πετσέτες παραλίες συχνά χαλάνε και σχεδόν κάθε καλοκαίρι μπορεί να χρειαστούμε καινούργιες μιας και συχνά δεν αγοράζουμε κάποιες με καλή ποιότητα.
Say cheese!
Είναι ωραίο να απαθανατίζουμε τις στιγμές μας αλλά καμιά φορά τσιγκουνευόμαστε να αγοράσουμε μια φωτογραφική μηχανή –έχουμε πάντα και την ευκολία των κινητών τηλεφώνων. Ζητήστε, λοιπόν, μια φωτογραφική και ακόμη καλύτερα και ένα αντίστοιχο εκτυπωτή.
Μια κάρτα
Όχι καλέ ευχών. Μια δωροκάρτα σε ένα πολυκατάστημα ακόμη και με είδη ένδυσης ή υπόδησης. Θα σας λατρέψουν και οι καλεσμένοι σας που δεν θα ψάχνουν με τις ώρες τι να σας αγοράσουν.
Μπείτε στο ψητό
Ένα bbq για τον κήπο ή την βεράντα είναι τέλεια ιδέα για τα δικά σας κυριακάτικα μεσημέρια αλλά και πάρτι με φίλους.
Φύγαμε!
Οι βαλίτσες είναι ένα πρακτικό δώρο που ποτέ δεν πάει χαμένο –έχουμε και μήνα του μέλιτος στην μέση!
Καθαρές δουλειές!
Μια καλή ηλεκτρική σκούπα που τα κάνει όλα –τοίχους, ταπετσαρίες μπλα μπλα μπλα –θα λύσει τα χέρια της νοικοκυράς και θα είναι διαθέσιμη για βόλτες με λιγότερη γκρίνια «και έχω και να καθαρίσω!»

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024