Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρέπει να έχει η λίστα προσωπικό στιλ και τι να περιλαμβάνει;

Πρέπει να έχει η λίστα προσωπικό στιλ και τι να περιλαμβάνει;

Eξαρτάται καθαρά από τις δικές σας ανάγκες. Αναρωτηθείτε λοιπόν ποιές ακριβώς είναι, με βοήθημα τις επτά βασικές ερωτήσεις που ακολουθούν. – Ποιο στιλ διακόσμησης μας ταιριάζει; Εσύ λατρεύεις το μίνιμαλ κι εκείνος το ρουστίκ, γι’ αυτό φοβάσαι και μόνο να σκεφτείς την απάντηση. Κι όμως, μπορεί να βγει κάτι καλό απ’ το διαφορετικό σας γούστο. […]

Eξαρτάται καθαρά από τις δικές σας ανάγκες. Αναρωτηθείτε λοιπόν ποιές ακριβώς είναι, με βοήθημα τις επτά βασικές ερωτήσεις που ακολουθούν.

– Ποιο στιλ διακόσμησης μας ταιριάζει;
Εσύ λατρεύεις το μίνιμαλ κι εκείνος το ρουστίκ, γι’ αυτό φοβάσαι και μόνο να σκεφτείς την απάντηση. Κι όμως, μπορεί να βγει κάτι καλό απ’ το διαφορετικό σας γούστο. Δείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τις προτιμήσεις σας, πριν ετοιμάσετε τη λίστα. Χρειάζεστε βοήθεια για να έρθετε σε ένα συμβιβασμό; Δοκιμάστε το εξής: Καθίστε οι δυο σας, μαζί με μερικά design περιοδικά και καταλόγους για το σπίτι και κόψτε σελίδες με πράγματα που αρέσουν και στους δύο. Ή κάντε το ψηφιακά, σε ένα κοινό Pinterest λογαριασμό. Έτσι θα βρείτε τα κοινά σας αγαπημένα χρώματα, αξεσουάρ και στιλ επίπλων.

– Μας αρέσει να μαγειρεύουμε;
Αν η απάντηση είναι «μερικές φορές», τότε καλύτερα να διαλέξετε περισσότερα πράγματα για χρήση εκτός κουζίνας. Ποιος χρειάζεται ένα πλήρες σετ αν είναι όπως εσείς; Από την άλλη, αν και οι δύο αγαπάτε το μαγείρεμα, καλύτερα διπλασιάστε τον κουζινικό εξοπλισμό ή προσθέσετε εξειδικευμένα αντικείμενα όπως οι εντυπωσιακές μηχανές για σπιτικά ζυμαρικά, στη λίστα σας.

– Θέλουμε να καλούμε κόσμο στο σπίτι;
Κι αν ναι, με τι στιλ; Αν αν σας αρέσουν τα πάρτι, τότε θα χρειαστείτε σίγουρα μεγάλα κομμάτια σερβιρίσματος και είδη μπαρ. Αν σας αρέσουν οι επισημότητες, θέλετε πορσελάνινο σερβίτσιο. Αν η ψησταριά στην πίσω αυλή είναι ο τρόπος που θα μαγειρεύετε στους καλεσμένους σας, πάρτε μια πιο ρουστίκ κατεύθυνση και διαλέξτε πήλινα πιάτα και σκεύη σε συνδυασμό με ανθεκτικά γυαλικά και μια μπάρμπεκιου συσκευή με τον εξοπλισμό της.

– Ποια είναι τα χόμπι μας;
Αν είστε κύριος και η κυρία «Φτιάξτο μόνος σου», τότε θα πρέπει να εξετάσετε την μηχανή του γκαζόν και πολλά-πολλά εργαλεία. Αν αγαπάτε το σινεμά, μην παραλείψετε να σημειώσετε μια καταπληκτική Smart TV ή ακόμη ψηφιακό προτζέκτορα και home theatre.

– Τι χρειάζεται αναβάθμιση;
Ωραία τα λαμπερά νέα παιχνίδια, αλλά μήπως είναι ώρα να απαλλαγείτε από αυτά τα παλιομοδίτικα λουλουδιαστά σεντόνια που απεχθάνεστε; Αντικαταστήστε τα με τα καλύτερα κλινοσκεπάσματα που είχατε μέχρι σήμερα και που ήταν απλησίαστα για το πορτοφόλι σας. Απαλλαγείτε επίσης, από διακοσμητικά που σας ακολουθούν απ’ τα φοιτητικά σας χρόνια και επενδύστε σε ένα διαχρονικό βάζο ή μια νέα μηχανή εσπρέσο για να αποσυρθεί η παλιά σας καφετιέρα.

– Ψάχνετε ακόμη για σπίτι και δεν ξέρετε τι θα χρειαστείτε;
Eίτε πρόκειται για ενοικίαση διαμερίσματος είτε αγορά σπιτιού, πρέπει να λάβετε το νέο σας χώρο, υπόψη. Δεν έχετε όμως ιδέα πώς θα είναι κι έτσι νομίζετε πώς δεν ξέρετε και τι πράγματα να σημειώσετε στη λίστα. Όλα τα νοικοκυριά όμως, θέλουν σεντόνια και πετσέτες, κατσαρολικά και μαχαιροπίρουνα ή ίσως δεύτερη τηλεόραση. Τέτοιου είδους πράγματα, χρηστικά που δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από τη διαρρύθμιση του διαμερίσματος.

– Σκέφτεστε να αποκτήσετε παιδιά;
Δεν προτείνουμε η λίστα γάμου να περιλαμβάνει καρότσι και πάνες (ας έρθει πρώτα με το καλό το μωρό), αλλά αν έχετε βάλει στόχο να γίνετε σύντομα γονείς, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πετσέτες, σεντόνια, μαγειρικά σκεύη για υγιεινή διατροφή όπως ο ατμομάγειρας και ο αρτοπαρασκευαστής.

gamos.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024